• Vouwgordijnen lichtdoorlatend

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Vaak worden vouwgordijnen worden gebruikt in een erker of juist in combinatie met een overgordijn, maar dat hoeft niet alleen daarvoor gebruikt te worden, want eigenlijk zijn ze voor ieder raam heel mooi. Het voordeel is dat vouwgordijnen op maat bij ieder type interieur passen. Zoals bijvoorbeeld in een industrieel interieur kan je heel mooi vouwgordijnen gebruiken met een stoere structuur. Daarnaast helpen vouwgordijnen de zon een beetje te weren en geven ook ’s avonds een mooie sfeervolle aankleding.

Wil je dat er geen naden komen in je vouwgordijn, kies dan voor kamerhoge gordijnstoffen. Daarmee hoeven er vrijwel nooit naden in je vouwgordijn te komen

Confectie vouwgordijnen

Wij maken je vouwgordijn altijd met baleinen aan de achterkant van je gordijn. Hierdoor hangt het vouwgordijn mooi strak. Je bedient het vouwgordijn met een ketting, waardoor je heel nauwkeurig de hoogte kunt bepalen zonder veel kracht uit te oefenen. Bovendien ons systeem is kindveilig. Onze vouwgordijnen worden gemaakt met een half segment aan de onderkant. Op deze manier hangt alleen de achterkant van het vouwgordijn tegen het licht. Dat helpt verkleuring aan de voorzijde verminderen.

Vouwgordijnstoffen lichtdoorlatend

De meeste stoffen zijn 140-150 cm breed. Dat kan betekenen dat er een naad komt in je vouwgordijn. Er is heel veel keuze uit stoffen met meer of minder structuur. Ook komen er steeds meer stoffen in kamerhoog. We hebben stoffen met linnenlook, zodat er wel een vouwgordijn met een mooie structuur voor je raam hangt. Maar als je meer houdt van rustige stoffen hebben we die natuurlijk ook.

Gratis stalen vouwgordijnen

Omdat je natuurlijk stoffen in het echt wilt zien en voelen, sturen we je gratis stalen op. Hoe je dat doet leggen we graag uit.